25.10.11

XV biennale Streaming

Make my (Tues) day! Το πρόγραμμα της ημέρας!

 

Συμβίωση με την σύγχρονη τέχνη, συμβίωση με την πιο νεανική καλλιτεχνική γιορτή, συμβίωση με όλα όσα μας προβληματίζουν, συμβίωση με την απόδραση από την ρουτίνα, συμβίωση στο Λιμάνι με αφορμή την 15η Μπιενάλε Νέων!

Σήμερα, οι αποθήκες 7, 9, 13 και 15 ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 13.00 έως τις 22.00 και σας προσκαλούν ν' ανακαλύψετε έργα 500 και πλέον καλλιτεχνών από όλη τη Μεσόγειο, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 30 έτη!

Στην Αποθήκη 7 θα δείτε εκθέματα των εφαρμοσμένων τεχνών, καθώς και τις διπλωματικές εργασίες των αποφοίτων της Αρχιτεκτονικής Σχολής των ΑΠΘ και ITU (Κωνσταντινούπολη). Επιπλέον, φιλοξενείται το έργο "MyCity2" των Γιάννη Οικονόμου και Φώτη Σαγώνα, στο πλαίσιο του Soulbiosis!
Στην Αποθήκη 9 φιλοξενούνται έργα των αποφοίτων της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, καθώς και εικαστικά projects!
Στην Αποθήκη 13 έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια SOULbiosis, με τη φωτογραφία να συνδιαλέγεται με τη φωτογραφία, το animation να κλείνει το μάτι στο graffiti και το design να προσεγγίζει την τέχνη!
Τέλος, στην Αποθήκη 15 περίπου 145 καλλιτέχνες από όλη τη Μεσόγειο παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για τη «συμβίωση» με έργα που κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Οι fans του Hotel Ariston εξακολουθούν κι έχουν άπειρους λόγους για μια βόλτα στο project-ξενοδοχείο που κέρδισε τις εντυπώσεις! Για όσους έχασαν την πρώτη προβολή της πρώτης προβολής της ταινίας Zodiac, απόψε στις 21.00 είναι η επόμενη ευκαιρία, πάντα στο ισόγειο του Άριστον!
Επιπλέον, όλη την εβδομάδα θα πραγματοποιείται το εργαστήρι κίνησης: δηλώστε συμμετοχή και χρησιμοποιήστε ελεύθερα το σώμα σας, εμπνεόμενοι από τις κινήσεις της καθημερινότητας. Τελικό αποτέλεσμα: η δική σας performance μαζί με την ομάδα! Συμμετοχές στο bookingsariston@symbiosis2011.gr και τηλεφωνικά στο 2310.240002 ή 6944.948629.

Η 15η Μπιενάλε Νέων έχει εξαπλωθεί σε όλη την πόλη! Επτά δημόσιες τοιχογραφίες που φέρουν τη σφραγίδα διάσημων street artists κοσμούν κτήρια της πόλης, δίνοντας μια εικαστική "ανάσα" στο μουντό αστικό τοπίο! Θα τις "πετύχετε" και θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Επίσης,  μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και τις εκθέσεις φωτογραφίας που "τρέχουν" σε διάφορα σημεία της πόλης, καθώς και τα εικαστικά δρώμενα που φιλοξενούνται σε διάφορα bars της Βαλαωρίτου!

Και επειδή αύριο είναι αργία...για να κλείσει η μέρα με τον καλύτερο τρόπο...είστε όλοι προσκαλεσμένοι στο party του Up 'N' Loud, που αρχίζει στις 22.00 στο ArtHouse! Ένα party με αφορμή τη συμμετοχή του web radio στη διοργάνωση, αφιερωμένο σε όλους τους εθελοντές που εξακολουθούν με αμείωτο κέφι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου